PSIXOLOGIK BILIMLARNI O’RGATISH PSIXOLOG FAOLIYAT TURI SIFATIDA - Akbaraliyeva Asilaxon Tajiddinova; Mahkamova Munida Qaxramonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annostatsiya: Psixologning asosiy vazifasi - insonlarning psixologik salomatligini yaxshilash va psixologik savodxonligini oshirish stress va depressiyani oldini olishga qaratilgan bir qator ko’nikmalarni va malakalarni o’rgatish,shaxsiy rivojlanishni qo’llab quvvatlash ga qaratilgan. Jamoaviy munosabatlarni qo’llab quvvatlash guruhlar aro ishlashni o’rgatish va jamoaviy munosabatlarni yo’lga qo’yish,maktab o’quvchilari va talabalar bilan ishlash ularga psixologik bilmlarni berish hisoblanadi.