HARAKATLI O‘YINLAR - Qazoqov Sodiq Ramazonovich; Ramazonova Zarina Sodiq qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Maqolada Harakatli o‘yinlar va uni o‘tkazish turlari haqida tushuncha, uning o‘ziga xosligi, harakatli o‘yinlarni o‘tkazish metodikasi va maktabgacha yoshdagi bolalarning asosiy harakat turlari haqida ma’lumot berilgan bo‘lib, ishni bаjаrishdа turli tаdqiqоt metodlari qo‘llаnilgаn, shu bilan birga ularning ta’lim sifatiga ta’siri haqida ma’lumotlar, tavsiya va xulosalar berib o‘tilgan.