ONA TILI VA ADABIYOT FANLARINI O’QITISHNING BUGUNGI KUNDAGI AHAMIYATI - Samadova Dildora G’ayriddin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ona tili va adabiyot fanini bugungi kundagi o’qitish metodikasi va ahamiyati, Ona tili va adabiyot fanlarining ta’lim jarayonidagi o‘rni, milliy qadriyatlarni saqlashdagi ahamiyati haqida so’z boradi.