ЯНГИ ЎЗБЕКИСТОНДА ЁШ АВЛОД САЛОМАТЛИГИНИ МУСТАҲКАМЛАШДА КОНУНЧИЛИК ТИЗИМИНИ МУСТАҲКАМЛАНИШИ - Маманов Жамолиддин Абдурахимович (TADQIQOTLAR, 2025)
Бугунги кунга келиб, Ўзбекистонда кенг миқёсида соғломлаштириш тадбирлари олиб борилмоқда. Бундан кўзланган асосий натижа – “Соғлом она – соғлом бола” мақсадига эришишдир. Республикамизда ўсиб келаётган ёш авлод саломатлигини шакллантириш ва уни мустаҳкамлашда, қонунчилик тизимининг яратилиши ҳамда бу орқали фаолиятлар кўламини яхшилаш масалалари, давлатимизнинг асосий эътиборида бўлиб келмоқда.