"MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDA USLUBCHI NING KREATIV FAOLLIGI" - Bukirbayeva Jadra Nishanbekovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotida uslubchining kreativ faoliyati, uning ta’lim jarayonidagi roli va samaradorligi yoritiladi. Shuningdek, innovatsion pedagogik texnologiyalar va ilg‘or tajribalar asosida kreativ yondashuvlarning natijadorligi tahlil qilinadi.