DIREKTORLAR VA ULARNING LAVOZIM VAZIFALARI DMTT FAOLIYATINING KREATIV BOSHQARUVI ASOSIDIR - Usenova Laura Mamirbekovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada davlat maktabgacha ta’lim tashkilotlarida (DMTT) direktorlarning lavozim vazifalari, ularning kreativ boshqaruvdagi o‘rni va innovatsion pedagogik yondashuvlar orqali tashkilot faoliyatini rivojlantirish usullari yoritilgan. Shuningdek, ta’lim menejmenti va kreativ boshqaruvning samaradorligi muhokama qilinadi.