QO‘G‘AY QISHLOG‘I SHEVASINING FONETIK XUSUSIYATLARI PHONETIC CHARACTERISTICS OF THE DIALECT OF KOGAY VILLAGE - Kobuljonova Gulbahor; Turdiyeva Ma’mura Hasanboy qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: maqolada Namangan viloyati Uchqo‘rg‘on tumani Qo‘g‘ay qishlog‘ida yashovchi aholi shevasining fonetik xususiyatlari haqida so‘z yuritiladi.