O’QUVCHI YOSHLARDA JINSIY TARBIYANING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Faxriddin Absoatov Zokirovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada jinsiy tarbiyaning psixofziologik asoslari hamda yosh o’quvchilarga pedagog kadrlar tomonidan jinsiy tarbiya, jinsiy ko’payish va gender farqlash bo’yicha ma’lumotlar berilishi keltirib o’tilgan.