YOSH DAVRLARI JARAYONIDA PSIXOLOGIK HIMOYA MEXANIZMLARINING SHAKLLANISHI - Shodiyev Ilyos Ilhom o'g'li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya. ushbu maqolaning mazmunida yoshlik davri va ularning psixologik xususiyatlari, ijtimoiy xulq-atvordagi umumiy oʻzgarishlar haqida fikr va mulohazalar keltirilgan.