IDIOMALARNING KOGNITIV XUSUSIYATLARI - N.A.Risboyeva (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqola inson ongi bilan bog`liqligi, ularning xususiyatlarining kognitiv tilshunoslik nuqtayi nazaridan o`rganilishini nazariyalar orqali batasil izohlab beradi.