FERMER XO‘JALIKLARINI SAMARALI BOSHQARISH: MUVAFFAQIYATGA ERISHISH YO‘LLARI. - Axmedov G'ayrat Nasriddinovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Fermer xo‘jaliklari, qishloq xo‘jaligi tizimining asosiy bo‘g‘ini sifatida, mamlakat iqtisodiyotida muhim o‘rin egallaydi. Ular oziq-ovqat ta’minoti, ish o‘rinlari yaratish va qishloq hududlarining rivojlanishida muhim rol o‘ynaydi. Biroq, fermer xo‘jaliklarining muvaffaqiyati ko‘plab omillarga bog‘liq. Ushbu maqolada fermer xo‘jaliklarini samarali boshqarish va muvaffaqiyatga erishish yo‘llari haqida ma’lumotlar berilgan.