KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARDA AQLIY FAOLIYATINI OSHIRISHNING MUHIM PSIXOLOGIK VAZIFALARI - G'afurova Xaticha G'afur qizi; Muqimova Dildora Nasriddinovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada Boshlang`ich ta`lim tizimida o`quvchilar aqliy taraqqiyotini rivojlantirishda yuzaga keladigan muammolarni yechishda psixologiya yo`ndashuvlarining nazariy va amaliy tomonlaridan foydalanish xususida fikr yuritilgan.