ILK O‘SPIRINLIK DAVRIDA DUNYOQARASH SHAKLLANTIRISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Qazaqbaeva Gulzar Maxsetullaevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada o`spirinlik davring psixologik xususiyatlari borasida, ilk o`spirinlar aql-idroq tafakkurining rivojlanishi, va kasb tanlash xaqida atroflicha ma`lumotlar berib o`tiladi.