OʻQUVCHILAR OʻRTASIDA ADDIKTIV XULQ-ATVORINI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Ravshanova Rayla Qozoqovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Bugungi kunda yosh avlodni har tomonlama mukammal dunyoviy bilimlarni qamrab olivchi barkamol avlod qilib tarbiyalashda etarlicha ta’lim berish bilan bir qatorda sog’lom muhit yaratish va xulq-atvoridagi salbiy og’ishlarning oldini olish muhim ahamiyatga egadir. So’nggi bir necha yil ichida o’smirlar orasida addiktiv xatti-harakatlarining namoyon bo’lishi tez-tez uchraydi. Bu hodisa milliy muammoga aylandi.