BOSHLANGʻICH SINF OʻQUVCHILARI OʻRTASIDA O‘QUV MOTIVATSIYASINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Saidova Xurshida Ravshanovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sing o‘quvchilarida o‘quv motivlarining shakllanish muammosi yoritilgan. Shuningdek, boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining boshqa psixologik xususiyatlari va irodaviy sifatlarining tarkib toppish muammolari va ularning motivatsiya shakllanishiga ko‘rsatuvchi ta’sirlari muhokama etilgan.