“INFORMATIKA DARSLARINI TASHKIL ETISHNING ZAMONAVIY USULLARI VA TEXNIKASI” - Zakirova Lolaxon (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida informatika o’qitish metodikasi haqida fikr yuritilgan.