O‘ZBEKISTONDA SANOAT RIVOJLANISHI TARIXINING MUSTAQILLIK DAVRIDA O‘RGANILISHI - Nilufar Esonova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. O‘zbekistonda amalga oshirilgan iqtisodiy siyosatning asl mohiyati xolis yoritilib, oziq-ovqat sanoat tarmoqlarining yuzaga kelishi, rivojlanishi va mazkur jarayondagi muammoli holatlar ilmiy manbalar asosida tarixiy tahlil etiladi.