MAQOLA MAVZUSI: MUAMMOLI VAZIYATLARDA TEXNOLOGIYA FANINI O’QITISH METO’DI. - Jasurbek Mirzakarimov Madaminjonovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Texnologiya fonini o’qitishda uchraydigan muammolarni “Rasmdan so’zni topish o’yini” metodi yordamida bartaraf qilish ushuli.