O‘SMIRLARDA MATEMATIK TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISH USULLARI - Shixova Inobat Omonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘smirlarda matematik tafakkurni rivojlantirish usullari haqida so‘z yuritiladi.