INNOVATSION TA’LIM MUHITIDA BO‘LAJAK SHIFOKORLARNING KASBIY KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH - Kasimova Nihola Kadirovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada innovatsion ta’lim muhitining bo‘lajak shifokorlarning kasbiy kompetentligini rivojlantirishdagi ahamiyati o‘rganiladi. Simulyatsion markazlar, virtual reallik, interaktiv seminarlar va mashg‘ulotlar kabi yangi pedagogik texnologiyalar va metodlar yordamida talabalarning nazariy va amaliy bilimlarini integratsiyalash, muammolarni hal qilish qobiliyatlarini rivojlantirish hamda doimiy o‘qitish va o‘z-o‘zini rivojlantirish imkoniyatlari tahlil qilinadi. Innovatsion ta’lim muhiti shifokorlarning kasbiy kompetentligini oshirishda muhim rol o‘ynaydi va sifatli tibbiy xizmat ko‘rsatishga xizmat qiladi.