INNOVATSION TA’LIM TEXNOLOGIYALARI ORQALI KARDIOLOGIYADA BO‘LAJAK SHIFOKORLARNING KASBIY KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH METODIKASI - Kasimova Nihola Kadirovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Zamonaviy tibbiyotda kasbiy kompetensiyaning oshishi shifokorlar uchun muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqola kardiologiya fanida bo‘lg‘usi shifokorlarning kasbiy kompetensiyasini rivojlantirishda innovatsion ta’lim muhitining rolini o‘rganadi. Zamonaviy ta’lim texnologiyalari, jumladan, raqamli platformalar, simulyatorlar, virtual reallik va sun’iy intellektning ta’lim jarayonidagi ahamiyati tahlil qilinadi. Interaktiv metodlarning qo‘llanilishi va talabalar uchun klinik tajriba almashinuvi imkoniyatlari muhokama qilinadi.