MAKTAB O’QUVCHILARI UCHUN MATEMATIKA FANINI O‘QITISHDA SINGAPUR METODIDAN UNUMLI FOYDALANISH ASOSLARI. - Akobirova Umida Tolibovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Anotatsiya: Matematikani o‘qitishda dunyoda e’tirof etilgan samarali metodlardan biri – Singapur metodidir. Ushbu maqolada Singapur metodining mohiyati, afzalliklari va uni samarali qo‘llash usullari haqida so‘z yuritamiz