QASHQADARYO ZAMINIDA KAMOL TOPGAN NASAFIYLAR ILMIY- MA’NAVIY MEROSINING JAHON SIVILIZATSIYASIDA TUTGAN O‘RNI - Qudratov Muhammad (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada Qashqadaryo zaminida tavallud topgan va faoliyat yuritgan Nasafiylarning ilmiy-ma’naviy merosining jahon sivilizatsiyasida tutgan o‘rni ilmiy manbalar asosida tahlil etiladi.