YANGI OʻZBEKISTON: OLIY TA’LIM TIZIMIDAGI ISLOHOTLAR VA SOHADAGI O‘ZGARISHLAR - Lola Yakubova Mavlonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Mazkur maqolada Yangi O‘zbekistonda oliy ta’lim tizmini isloh qilinishi, sohada qabul qilingan normative-huquqiy asoslar, muammo va natijalar hamda talaba-yoshlarni qo‘llab-quvvatlash borasida olib borilayotgan islohotlar ilmiy- tarixiy tahlil etilgan hamda kerakli taklif va tavsiyalar berilgan.