HABIB SA’DULLA IJODIDA POETIK NIDO SAN’ATI - Ermanbetova Shohsanam Bozorboyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada shoir Habib Sa’dulla she’riyati tahlil qilinib, she’r misralari, baytlari va bandlaridagi lirik qahramonga murojaat etish, poetik nido (undalma) orqali fikrni yana ham ochib berish mahorati tahlil qilingan.