HABIB SA’DULLA IJODIDA ONIY LIRIK KECHINMA - Ermanbetova Shohsanam Bozorboyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada shoir Habib Sa’dulla she’riyati tahlil qilinib, she’r misralari, baytlari va bandlaridagi lirik qahramonga murojaat etish, oniy lirik kechinma orqali fikrni yana ham ochib berish mahorati tahlil qilingan.