ZAMONAVIY MA’RUZALARNING TA’LIM TIZIMIDAGI O‘RNI. - Ma’suda Irgasheva (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada, ma’lumotlar va axborotlarni ma’ruza shaklida uzatish, Oliy ta’lim tizimida o‘qitish uslublaridan biri bo‘lib, tinglovchilarning bilim darajalari, malakasi, tayanch ma’lumotlari va yoshiga, ayrim hollarda jinsiga ham bog‘liq jarayon ekanligi ko’rib chiqildi.