SHE’RIYATNING OLTIN BOG’LARI ALISHER NAVOIY VA ZAHIRIDDIN MUHAMMAD BOBUR HAQIDA YANGI TADQIQOT - RAJABOVA GULSARVINOZ TOLIBOVNA (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Maqolada buyuk bobokalonlarimizning adabiy me’rosi bugungi yoshlarimizni komil inson qilib tarbiyalash uchun muhim ekanligi haqida.