MATEMATIKA DARSIDA “BINGO” O’YINLI METODINING QO’LLANILISHI. - Shukurov Xursan Gadoyevich; Norova Intizor Haqberdiyevna; Turdiyev Yorqin Ochilovich. (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Maqola hozirgi zamonaviy ta`limda kridet-modul tizimida talabalarga oliy matematika faniga doir mukammal bo`lgan funksiya jadvalarini o`rganishlariga bingo o`yin orqali osongina o`rganishadi. Bingo o`yinli metod to`rt bosqichdan iborat bo`ladi. Bu metod orqali o`qituvchilar ham kam energiya va kam kuch orqali fanga ma`lumotlarni talabalarga osongina yetkazib bera oladi.