G.HIRSUTUM L. TURI ISHTIROKIDA OLINGAN INTROGRESSIV NAV VA TIZMALARINING AYRIM FIZIOLOGIK BELGILARINING O’RGANISH BO’YICHA ADABIYOTLAR TAHLILI - Normurodov Shaxzod Sharof o’g’li; Narzqulov Dilshod Rajabboyevich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada G.hirsutum L. g’o’zani tur turkumlari foydalanish bo’yicha tatqiqotlar tahlili xo’jalik ahamyati, yetishtirish texnologiyasi bo’yicha ma‘lumotlar keltirilgan. Shuningdek, maqolada soha olimlari g’o’za turkumlari turlari va nav namunalaridan genetika va seleksion tadqiqotlarda foydalanish bo’yicha adabiyotlar tahlili o’rin olgan.