MAKTAB PSIXOLOGINING ISH FAOLIYATIDA BOLA PSIXIKASINI O’RGANISHDAGI ASOSIY PRINSIPLAR - Axmadaliyeva Barnoxon Farhod qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Bolalar psixologiyasi bolalarda psixik jarayonlar (maʼrifiy, nutqiy, hissiy, irodaviy va hokazo) paydo boʻlishi va rivojlanishini, psixik xususiyatlar qaror topishini, xilma-xil faoliyatning (oʻyinlar, oʻqish, mehnat) rivojlanishini, bolaning shaxs sifatida shakllanishini oʻrganadi