ZAMONAVIY KASBLARGA O‘QUVCHILARNI YO‘NALTIRISHNING MAZMUN-MOHIYATI - Kenjayeva Shahnozaxon Ikromjonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Mazkur maqola maktab o‘quvchilarning kasbiy rivojlanishiga ta’sir etuvchi psixologik xususiyatlari tahlil qiladi. Hamda zamonaviy ta’lim sharoitida o‘quvchilarning maktab davridayoq egallashlari lozim bo‘lgan kasbiy muhim fazilatlari va ularning rivojlanishi uchun psixologik-pedagogik qo‘llab- quvvatlash borasidagi fikr-mulohazalarga e’tibor qaratadi.