ЮМШОҚ ВА ҚАТТИҚ БУҒДОЙ НАВЛАРИНИНГ ДОН СИФАТ КЎРСАТКИЧЛАРИ - Аллаева Д; Тўхтаев Ў (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация: Ушбу мақолада Жанубий дехқончилик илмий тадқиқот институтида сўнги йилларда яратилган юмшоқ буғдойнинг 9 та ва қаттиқ буғдойнинг 2 та навларининг ун чиқими, лаборатория шароитида ўтказилган тадқиқот натижалари акс эттирилган.