BO’LG’USI PEDAGOGLARDA KOMMUNIKATIV KOMPETENTLIKNI RIVOJLANTIRISHDA PEDAGOGIK TRENINGLARNING O’RNI - Urisheva Irodaxon Sotivoldievna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya: Maqolada kommunikativ kompetentlik tushunchasining pedagogik nuqtai nazardan tahlil qilish masalasiga e’tibor qaratilgan. Ayniqsa, kommunikativ kompetentlik tushunchasiga nisbatan olimlar tomonidan berilgan ta’riflar, yondashuvlar mazmun mohiyatlari о„qituvchining kasbiy kompetentlik sifatlari keltilgan. Shuningdek, kommunikativ kompetentlikning yondashuvlari, mezonlari tahlil materiallar asosida bayon qilingan.