BOSHLANG’ICH SINFLARDA STEAM TA’LIM TEHNOLOGIYASIDAN FOYDALANISH METODIKASI - Nishonova Shahzoda Mirzajon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: “Boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining STEAM ta’limi orqali o‘z- o‘zini rivojlantirish” mavzusida o‘quvchilar matematika darsi jarayonida STEAM ta’limini qo‘llashni bilishi, o‘z-o‘zini rivojlantirish va ixtirochilik qobiliyatini shakllantirish ko‘nikmalariga ega bo‘lishlari lozim.