HUQUQIY ONG VA HUQUQIY MADANIYAT TUSHUNCHALARI HAQIDA VA ULARNI YUKSALTIRISH UCHUN KO’RILAYOTGAN CHORA- TADBIRLAR TO’G’RISIDA - Abdurahmanova Shahrizoda Ulug’bek qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Huquqiy ong va huquqiy madaniyat tushunchalari hamda ushbu tushunchalarning har bir shaxsda yuksak darajada bo’lishining ahamiyatlari, shuningdek, mamlakatimizda huquqiy ong va madaniyatni rivojlantirish uchun amalga oshirilayotgan chora-tadbirlar va prezidentimiz farmonlarini ko’rib chiqamiz.