UMUMIY OʻRTA TALIM MAKTABLARIDA TEXNOLOGIYA TAʼLIMINI SAMARALI RIVOJLANTIRISH USULLARI - Nishonova Zamiraxon Rustamovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola o‘qituvchilarning ijodkorlik qobiliyatlarini rivojlantirish masalasida faol sanalgan yangicha ta’lim texnologiya yani shakl, metod va vositalariga alohida e’tibor qaratgan holda, ularning amaliy jarayonlarda tutgan o‘rni va ahamiyati haqida fikrmulohaza yuritadi. Bundan tashqari ma’lum bir metodlar bu borada qanchalik darajaga ega ekani haqida qisqacha ma’lumot beradi.