ZAMONAVIY O‘ZBEK MILLIY LIBOSLARINI LOYIHALASH VA TIKISH TEXNOLOGIYASINI O‘QITISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - Nuriddinova Nigina Otabek qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Quyidagi ilmiy maqolada zamonaviy miliy liboslarimizni yaratuvchi dizaynerlarimiz, konstruktorlar, yuqori sifatli tikuv uskunalarini joriy etish, tikuv jarayonlarini avtomatlashtirish,tikish texnologiyasini o‘qitish metodikasini yanada rivojlantirish ,yanada zamonaviy milliy liboslarimizni loyihalashda yaratishda va ularning barchasi tikuv ishlab chiqarishni takomillashtirish xususidagi ma‘lumotlar keltirilgan.