JISMONIY TARBIYA DARSLARI SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA SPORT O’YINLARINING AHAMIYATI. - Abubakirova Gulshoda Adham qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada jismoniy tarbiya darslari samaradorligini oshirishda sport o’yinlarining ahamiyati ta’kidlangan. Maqolada sport o’yinlarining o`quvchilarni jalb qilish, mahoratni rivojlantirish va umumiy jismoniy salomatlikka ta’siri o’rganilgan. Maqolada Sport o’yinlarini jismoniy tarbiya darslariga kiritish sog’lom va faol turmush tarzini targ’ib qilish va jismoniy tarbiya samaradorligini oshirish uchun juda muhimdir.