O’QUVCHILARNING XARAKTERINI OʻRGANISH MASALALARI YOXUD TEMPERAMENT TIPLARI HAQIDA UMUMIY TUSHUNCHALAR - Usanov Hakimbek Boyburi oʻgʻli (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu maqola o‘quvchilarning xarakterini shakllantirishda oilaning roli va ahamiyati haqida. Temperament turlari haqida qisqacha ma‘lumot berilgan.