O‘SMIR YOSHDAGI BOLALARDA EMOTSIONAL INTELLEKT SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Gaffarova Buvnazifa Mustafayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada emotsional intellekt ko‘rsatkichlarining o‘ziga xos psixologik xususiyatlari tahlil qilib berilgan. Emperik natijalar asosida korrelatsion xulosalar va tavsiyalar ishlab chiqilgan.