OʻQUVCHILAR OʻRTASIDA ADDIKTIV XULQ-ATVORGA QARAMLIKNI KORREKSIYA QILISHNING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Ibragimova Dilafruz Ibragimovna; Usarova Laylo Tirkash qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqola addiktiv xulq-atvorning yuzaga kelish sabablari, oqibatlari hamda addiktiv xulq-atvor korreksiyasi to’g’risida yoritib berilgan.