O‘ZBEK XALQ QO‘SHIQLARI VOSITASIDA O‘QUVCHILARNI MA’NAVIY-AXLOQIY SHAKLLANTIRISH - Usmonov Azizbek Azamatovich; Nurullayev Farrux Gaybulloyevich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya: Ushbu maqolada ơzbek xalq qơshiqlarining yosh avlodni komil inson qilib tarbiyalashidagi ơrni va ma’naviy-axloqiy shakllantirishi haqida bayon etilgan. Xalq qo’shiqlari inson hissiyotiga kuchli ta’sir eta olish xususiyatiga ega bơlib, axloqiy tarbiyaning muhim manbaidir.