YOSH YENGIL ATLETIKACHILARNI CHIDAMLILIK SIFATLARINI RIVOJLANTIRISHDA INDIVIDUALLIK TAMOYILIDAN FOYDALANISH - Usmonova Dilshoda Egamberdi qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Individuallik tamoyili yosh sportchilarning chidamliligini oshirishda muhim rol o‘ynaydi. Ushbu maqolada individuallashtirilgan mashg‘ulot dasturlarining nazariy va amaliy jihatlari, ularning samaradorligi va ilmiy asosi o‘rganiladi. Jismoniy farqlar, psixologik jihatlar va mashg‘ulotga javob reaksiyalarini hisobga olgan holda, yosh sportchilarning chidamliligini rivojlantirish bo‘yicha tavsiyalar taqdim etiladi.