MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA TA’LIM -TARBIYA BERISHDA MILLIY O‘YINLARDAN SAMARALI FOYDALANISH - Ilyosboyev Sirojiddin Baxtiyor oʻgʻli (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga ta’lim -tarbiya berishda milliy o‘yinlardan samarali foydalanishninig muxim jixatlari yoritildi.