ТРАНСПОРТ ВОСИТАЛАРИДА ПИЁДАЛАРНИ БОСИБ КЕТИШ ҲОЛАТЛАРИНИНГ ТАХЛИЛИ. - Турғунбаев Баҳромжон Бахтиёрович (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация: Ушбу мақола автомобил ва йўллар институтини қайтатдан тиклаш, унинг қошида технопарк ташкил этилиб, автомобилларни синовдан ўтказиш ва йўл ҳаракати хавфсизлигини таъминлаш бўйича констукрорлик ишларини, ҳамда илмий тадқиқот ишларини олиб бориш учун марказ ташкил топишидан иборатдир.