“COMMON RAIL” PURKASH TIZIMI - Ziyodullayev Asom (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Dizel dvigatellarining samaradorligini oshirish, yoqilg‘i sarfini kamaytirish va ekologik talablarni qondirish maqsadida zamonaviy avtomobilsozlikda "Common Rail" purkash tizimi keng qo‘llanilmoqda. Ushbu maqolada Common Rail tizimining ishlash prinsipi, uning afzalliklari va avtomobillarga ta’siri yoritiladi.