“TALABA TALABAGA HOMIY” FOND FAOLIYATINI OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA TASHKIL ETISH - Mamatmurodov Farrux Farxod o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada hukumat va nodavlat tashkilotlarning oliy ta’limga kirishni istagan talabalar uchun stipendiya kreditlari va stipendiyalar taqdim etishdagi roli tahlil qilinadi. Ushbu tashabbuslar ta’lim imkoniyatlarini kengaytirish, barcha guruhlarning teng ta’lim olishini ta’minlash va iqtisodiy to‘siqlarni kamaytirishga qaratilgan. Shuningdek, dasturlarning samaradorligi va takomillashtirish yo‘llari muhokama qilinadi.