ABDULLA QODIRIY VA OʻZBEK NASRI - Davlatova Ozoda Nasirovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Abdulla Qodiriyning oʻzbek nasri rivojiga qoʻshgan hissasi, shuningdek, adib asarlarining yaratilishi, nasr taraqqiyoti, shakllanish bosqichlari haqida mulohaza yuritiladi.