O‘QITISHNI TALABALAR TOMONIDAN BAHOLASH (STUDENT EVALUATION OF TEACHING) TIZIMINI JORIY QILISH - Mamatmurodov Farrux Farxod o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: SET (Student Evaluation of Teaching) – bu talabalarning o‘qitish jarayonini baholash tizimi bo‘lib, u ta’lim sifatini yaxshilashga xizmat qiladi. Ushbu maqolada SETning ahamiyati, uning afzalliklari va cheklovlari tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalari SET natijalarining obyektivligi va samaradorligiga ta’sir etuvchi omillarni ko‘rsatadi. Shuningdek, o‘qituvchilarning baholash jarayoniga bo‘lgan munosabati va undan foydalanish strategiyalari muhokama qilinadi.